Kiinteistöt

Aittakorven pesuhalli

Aittakorven pesuhalli toimii tee-se-itse -periaatteella ja sopii erityisesti niille,  jotka haluavat pitää autonsa säännöllisesti puhtaana. Asiakkaitamme ovat asennus- ja kuljetusliikkeet, taksiyrittäjät ja autoharrastajat. Pesutilasta löydät pesuaineet ja välineet sekä 4 metriä korkean harjapesukoneen raskaalle kalustolle. Kuukausisopimuksella kulku talliin onnistuu 24 tuntia vuorokaudessa omalla ovikoodilla. Myös yksittäiset pesukerrat onnistuvat edullisesti joka päivä klo 8-20 välillä. 

Katso hinnat ja lisätiedot tästä: www.jyrkila.com/pesuhalli 

 

Toimitilojen vuokraus 

Jyrkilä Oy Kiinteistöt vuokraa Aittakorventie 2:ssa sijaitsevia tilojaan eri alan toimijoille. Kiinteistöjen sijainti aivan seiskatien varressa sekä monialainen palvelutarjonta tontilla takaavat pitkäaikaiset ja onnistuneet vuokrasuhteet vuosien kokemuksella. Asiakkainamme ovat muun muassa:

 

 

Tarjoamme vuokralle myös pihapaikkoja ammattikalustolle.

Yhteydenotot toimitusjohtaja Suvi Sivula, suvi.sivula@jyrkila.com

 

Pesuauto

Täysin omavarainen painepesuauto moneen käyttöön. Katot, veneet, pihakivetykset, hallien lattiat yms. puhdistuu kätevästi ja missä vain pesuauton omalla laitteistolla. Auton laitteistossa 1000l vesisäiliö, kuumavesipesuri, pesuainesyöttö, 140 asteen höyryn, 5 kW:n aggregaatin, 10m pitkän pesuletkun sekä liittimiä moneen lähtöön.

Pesupalvelu 70 €/h ( mies ja auto)

Vuokraus (C-kortilla) 40 €/h (sis. polttoaineet) tai 250 €/vrk

Yli 20km ylittävältä osalta 0,50 €/km 

Hinnat sis. alv 24%.

Yhteydenotot Hallimestari Jarmo Pukkila, p. 0440 854 336