Kiinteistöt

Aittakorven pesuhalli

Aittakorven pesuhalli toimii tee-se-itse -periaatteella ja sopii erityisesti niille,  jotka haluavat pitää autonsa säännöllisesti puhtaana. Asiakkaitamme ovat asennus- ja kuljetusliikkeet, taksiyrittäjät ja autoharrastajat. Pesutilasta löydät pesuaineet ja välineet sekä 4 metriä korkean harjapesukoneen raskaalle kalustolle. Kuukausisopimuksella kulku talliin onnistuu 24 tuntia vuorokaudessa omalla ovikoodilla. Myös yksittäiset pesukerrat onnistuvat edullisesti joka päivä klo 8-20 välillä. 

Katso hinnat ja lisätiedot tästä: www.jyrkila.com/pesuhalli 

 

Toimitilojen vuokraus 

Jyrkilä Oy Kiinteistöt vuokraa Aittakorventie 2:ssa sijaitsevia tilojaan eri alan toimijoille. Kiinteistöt sijaitsevat Länsi-Kotkan parhaalla liikepaikalla, jonka viereisestä risteyksestä kulkee arkisin noin 2000 autoa tunnissa. Kiinteistöjen sijainti aivan seiskatien varressa sekä monialainen palvelutarjonta tontilla takaavat pitkäaikaiset ja onnistuneet vuokrasuhteet vuosien kokemuksella.

Hyvät yhteydet:

  • E18 -tie 500m
  • Kauppakeskus 700m
  • Mussalon satama 7km
  • Karhulan keskusta 5km
  • Kotkansaari 7km

Vapaat toimitilat

  • Noin 60 m2 tila ajoneuvon säilytykseen, terminaalitoimintaan tai varastointiin. Tila on remontoitu 2017, jolloin halliin asennettiin myös uudet sähkökäyttöiset nosto-ovet. Vuokraan sisältyy vesi, jätehuolto ja lumityöt oven edustalla, sähkö laskutetaan kulutuksen mukaan kuukausittain vuokran yhteydessä. Pihan pysäköintipaikat ja Aittakorven pesuhallin käyttö voidaan liittää sopimukseen.
  • Noin 90 m2 tila (n. 3,5 m x 25 m) vuokrataan ajoneuvon/ajoneuvojen säilytykseen. Tila soveltuu myös raskaan kaluston säilytykseen korkean tilan ja ovien leveyden ansiosta. Tilassa toimivan tee-se-itse pesuhallin käyttö voidaan liittää sopimukseen ja vuokraan sisältyy lisäksi sähkö, vesi, lumityöt ja pysäköintipaikka piha-alueelta.
  • Noin 130 m2 kellaritila vuokrataan ensisijaisesti yritystoimintaa, terminaalitoimintaa tai varastointia varten. Kysy lisää!

Yhteydenotot suvi.sivula@jyrkila.com.

 

Asiakkainamme ovat muun muassa: