Tilausajot busseilla ja takseilla - Kotka, Hamina, Pyhtää 

Ryhmän koosta riippuen käytössäsi on tilataksi, pikkubussi tai iso bussi, jota kuljettaa aina palvelualtis ammattikuljettaja. Kaikki automme ovat ilmastoituja ja niissä on turvavyöt jokaisessa istuimessa. 

Kun tilaat kuljetuksen meiltä, saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi ja tekstiviestillä kuljettajan numeron viimeistään ajoa edeltävänä päivänä. Emme myöhästele, emmekä anna teidän odottaa. 

Pikkubussit ja tilataksit

5-20 henkilön ryhmiä palvelee parhaiten pikkubussi tai tilataksi, joka on saatavilla lyhyemmälläkin varoitusajalla. Pikkubusseihin mahtuu enintään 20 henkilöä ja takseihin kahdeksan henkilöä. 

Isot Bussit

Nykyaikaiset 30-50 -paikkaiset turistibussimme palvelevat suurempia ryhmiä. Kaikissa autoissa on isot tavaratilat ja wc. Matkustaminen on mukavaa pidemmälläkin matkalla.

Nykyaikainen kalustomme ja osaava henkilökuntamme huolehtii ryhmästäsi kaikkina vuorokauden aikoina! 

Ota yhteyttä tilausajomyyntiimme:
050-3866060
tilausajot@jyrkila.com

Tarjouspyyntölomake: 

TARJOUSPYYNTÖ

 


 

Kun haluat tarjota ryhmällesi parasta kyytiä, varaa 31 -paikkainen edustusbussimme. Auton etuosassa on leveät istuimet, keskellä keittiö ja wc sekä takana isot pöytäryhmät. Varustukseen kuuluu lisäksi Digi-TV/DVD ja 220V-järjestelmät. Autoa kuljettaa tietenkin ammattikuljettajamme.